Download Lagu Loro Ati Ndx A K A Ft Pjr Mp3

NDX A.K.A Familia Ft PJR - Loro Ati
Nama:NDX A.K.A Familia Ft PJR - Loro Ati
Duration:00:04:11
Date:15 May 2015
View:260.2K
Genre:Unknown
Like:597
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:HIP HOP YOGYAKARTA
Source:Youtube

Download Lagu NDX A.K.A Familia Ft PJR - Loro Ati Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu NDX A.K.A Familia Ft PJR - Loro Ati

NDX A.K.A Familia Ft PJR - Loro Ati
Lirik :
Cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging koe ninggalke aku
kabeh janjimu mung palsu...

Cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging koe ninggalke aku
kabeh janjimu mung palsu

opo ora eling mbiyen koe karo aku
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
nanging saiki koe tego mblenjani janji
lorone ati iki ra bakal tak baleni

Cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging koe ninggalke aku
kabeh janjimu mung palsu

koe pancen tego medhot taline asmoro
lorone ati nganti ora iso ditambani
tresnoku iki ora bakal direstoni
ro wong tuomu nganti tekan aku mati

Cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging koe ninggalke aku
kabeh janjimu mung palsu

Pangapurane mas...
aku wes ninggal koe
dudu karepku
ku mung manut bapak ibu
kabeh mau gawe cidroning atimu
mergane aku di jodhokke wong tuoku

Cidro mergo sliramu
jarene tresno aku
nanging koe ninggalke aku
kabeh janjimu mung palsu

Related Lagu Mp3

Kelingan MantanKelingan Mantan
Date : 19 May 2015
NDX Aka Nyikso Batin ParodiNDX Aka Nyikso Batin Parodi
Date : 17 January 2017
GuyonWaton LungakuGuyonWaton Lungaku
Date : 03 January 2019

Most Populer Mp3

Mario G Klau - Satu Tetes Aer Susu MamaMario G Klau - Satu Tetes Aer Susu Mama
Genre : Unknown
View : 465.8K
TERMENUNG - TITIEK SANDHORATERMENUNG - TITIEK SANDHORA
Genre : Unknown
View : 94.9K
G O D - Sepotong SajakG O D - Sepotong Sajak
Genre : Unknown
View : 288K
Atmosfera Terlanjur Mencintai 2013Atmosfera Terlanjur Mencintai 2013
Genre : Unknown
View : 1.3K
RITA SUGIARTO - CEMBURU BUTARITA SUGIARTO - CEMBURU BUTA
Genre : Unknown
View : 506.3K
MARJINAL - Rakyat BiasaMARJINAL - Rakyat Biasa
Genre : Unknown
View : 3.8K
Bidadari Dunia - Eda NazielaBidadari Dunia - Eda Naziela
Genre : Unknown
View : 232.2K
IKSAN SKUTER - KERETAIKSAN SKUTER - KERETA
Genre : Unknown
View : 25.7K
Seventeen - Tanpa Pesan TerakhirSeventeen - Tanpa Pesan Terakhir
Genre : Unknown
View : 219.2K
Mungkin Nanti - Feat Siti NurhalizaMungkin Nanti - Feat Siti Nurhaliza
Genre : Unknown
View : 836.6K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us